BCC Corporate Corporate Payment Card Solutions

ZAKELIJKE BETAALKAARTEN

Met onze zakelijke betaalkaarten, mogelijk gemaakt door Mastercard & Visa, twee van de grootste betaalnetwerken ter wereld, kunt u wereldwijd rekenen op een ongekend niveau van aanvaarding.

Kies de zakelijke betaalkaart volledig op maat van uw behoeften

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

BCC Corporate Corporate Payment Card

Corporate
Card

Deze betaalkaart werd ontwikkeld om in te spelen op de behoeften van de bedrijfswereld. Alles is in het werk gesteld om uw administratieve rompslomp en bedrijfsuitgaven zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

BCC Corporate Office Manager Payment Card

Office Manager Card

De Office Manager Card, speciaal bedacht voor kleine en middelgrote ondernemingen, is de perfecte betaaloplossing voor uw dagelijkse zakelijke uitgaven.


BCC Corporate ePay Payment Card

E-Pay Card

Deze virtuele betaalkaart werd bedacht om alle online aankopen te vereenvoudigen: online reservaties, telefonische bestellingen en andere aankopen op het internet.


Vragen over onze oplossingen in zakelijke betaalkaarten?

Moet je voor een Visa of Mastercard kiezen? En wat is het verschil met andere credit cards of zakelijke reiskaarten? Hoe zit het met reisbijstand en reisverzekering? Houden deze soort vragen u bezig?