De Corporate Card voor ondernemingen en grote organisaties


De Corporate Card van AirPlus International SA/NV werd zorgvuldig ontwikkeld om in te spelen op de behoeften van werknemers voor de betaling van kosten in het kader van hun verplaatsingen of van hun dagelijkse beroepsactiviteit. Elke kaart is gekoppeld aan een onovertroffen service die hun beroepsleven gemakkelijker maakt. Voorts vereenvoudigt MyWebReporting grotendeels het beheer van de zakelijke uitgaven van uw onderneming.

Waarom kiezen voor de Corporate Card betaaloplossing?

Overal aanvaard

36 miljoen handelaars wereldwijd aanvaarden Visa en Mastercard. Dat maakt ze meteen tot de twee meest gebruikte en aanvaarde betaalkaarten.

 

Efficiënt beheer

U bepaalt zelf welke werknemers een Corporate Card krijgen, welke kredietlimieten er gelden, welke werknemers rapporten krijgen en welke verantwoordelijkheidsstructuur van toepassing is.
Voorts kunt u beperkingen opleggen die u nodig acht, bijvoorbeeld het gebruik van de kaart beperken tot bijzondere types van aankopen.

 

Beveiligd

Dankzij de chip- en PIN-kaarten heeft u een volstrekt veilig betaalmiddel in handen. BCC Corporate neemt altijd het voortouw in de integratie van nieuwe technologieën; wees gerust, uw kaart is uitgerust met de beste beschikbare beveiligingsfuncties.


UPGRADE NAAR CORPORATE GOLD CARD

Dankzij het reisbijstandspakket beantwoordt onze Corporate Gold (of Corporate Silver Plus) Card volkomen aan de behoeften van personeelsleden of werknemers die naast hun dagelijkse zakelijke kosten ook regelmatig reiskosten hebben.


MyWebReporting - Onze unieke online reporting tool

MyWebReporting is de unieke reporting tool van AirPlus International SA/NV. Dankzij deze online applicatie kunt u gemakkelijk en op elk moment toezien op het gebruik dat uw werknemers van de Corporate Kaart maken. Via de beveiligde internetpagina’s krijgt u een overzicht van de uitgaven van alle werknemers, ongeacht waar ze zich bevinden, de klok rond en 7/7 dagen. Duidelijke en nauwkeurige rapporten geven overzichten voor elke werknemer of leverancier.


Altijd beschikbaar

Bekijk de overzichten van de uitgaven van alle werknemers de klok rond en 7/7 dagen, via streng beveiligde internetpagina’s.

 

Overal beschikbaar

Gedaan met overzichten op papier: via internet is online rapportering beschikbaar, waar u zich ook bevindt.


Duidelijk en nauwkeurig

In enkele klikken krijgt u een overzicht per werknemer of leverancier.

Uw Corporate Card beschikt over unieke verzekeringen en extra voordelen

Corporate Card verzekerings- en bijstandspakket

Naast de eerder genoemde voordelen omvat onze Corporate Card een compleet bijstands- en verzekeringspakket. Zelfs bij een weinig waarschijnlijk ongeval tijdens uw zakelijke reizen is uw gemoedsrust verzekerd.


Reisongevallen

Dekking van 200 000 € + 30 000 € voor zoek- en reddingsacties als de reis voor 100 % met de Corporate Card is betaald.

 

Reisongemakken

Als de reis voor ten minste 50 % met de Corporate Card werd betaald:
• verlies of diefstal van bagage tot 800 €
• vertraging van de bagage tot 250 € per persoon
• vluchten met vertraging, gemiste verbindingen, overboeking tot 250 € per persoon
• verlies van identiteitsdocument (kostprijs van de vervanging van het document)

 

Reisbijstand

Repatriëring en evacuatie, reisinformatie, voorschot op de medische kosten tot 10 000 €, cash voorschotten tot 2 000 € bij verlies of diefstal van de kaart.

 

Bijkomende dekking

Facultatief. Neem met ons contact op voor meer informatie (Corporate Silver Plus Card en Corporate Gold Card).

Extra voordelen

AirPlus International SA / NV, voorheen bekend als BCC Corporate, kan steunen op meer dan 25 jaar ervaring in de sector van de zakelijke kredietkaarten, wat de houders van onze kaarten een hele reeks extra voordelen oplevert.Betaalbare prijs

Er worden geen kosten ingehouden voor de betalingen met uw Corporate Card binnen de eurozone en u geniet heel voordelige wisselkoersen voor aankopen buiten de eurozone.


Betaalmethode

Mogelijkheid via de rekening van het bedrijf of persoonlijke rekening, via overschrijving of domiciliëring/automatische incasso, evenals de mogelijkheid tot flexibele betaaltermijnen.

 

Veiligheid

Met de invoering van chip- of PIN-kaarten beschikt u over een volstrekt veilig betaalmiddel. Voorts kunt u een uitgavenlimiet vastleggen voor de kaarten.

 

Controle

U bepaalt welke werknemers een Corporate Card hebben, welke rapporten krijgen en welke verantwoordelijkheidsstructuur u wenst. Voorts kunt u ook beperkingen opleggen, bv. geen cash opnemingen, gebruik van de kaarten beperkt tot specifieke types van aankopen, enz.


De PIN-code van uw Corporate Card veranderen?

U kunt de PIN-code van uw Corporate Card betaalkaart wijzigen in alle ING-kantoren en aan de geldautomaten van AXA, Crelan en Argenta in België.

Vind een kantoor in uw buurt: ING -  AXA -  Crelan -  Argenta